ZAIN Academy deschide a doua tură de ateliere creative, interactive, sub deviza „Turning Talents into Jobs”. Atelierele așteaptă designeri, arhitecți, profesioniști sau creativi aflați la început de carieră să învețe într-un cadru non-formal, de la specialiști care „predau” ce practică sub o formă interactivă.

  • Graphic design aesthetics 101 
  • Adobe Illustrator – beginner
  • Revit Arhitecture – beginner
  • Business and creativity

FotorCreated-zain-mai

Fiecare dintre aceste ateliere este susținut de un profesionist în domeniu, dornic să dea mai departe din cunoștințele sale și să arate viitorilor ZAINĂRI, fiindcă așa își spun cei de la ZAIN Academy, că talentul ori creativitatea nu sunt doar abilități de timp liber, ci pot fi transformate într-un full-time job cu practica și priceperea potrivite.

Înscrierile sunt în plină desfășurare, iar profesorii ZAIN așteaptă la atelier atât profesioniști care vor să aprofundeze ceea ce știu și practică deja la job, cât și pe aceia dintre voi care vă aflați la început de carieră și vreți să vă dezvoltați una (sau mai multe) dintre aceste arii.

Înscrie-te până miercuri 4 mai pe site-ul ZAIN Academywww.academy.zain.ro și rezervă-ți locul din timp. Primul atelier începe chiar pe 5 mai, însă găsiți pe site toate informațiile necesare legate de programă, profi, orar și cum se face plata. Locul este rezervat efectiv doar în momentul în care se achită jumătate din costul atelierului.

Mult succes și așteptăm povești faine de la ZAIN Academy!


0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

'