Despre IAA YP Cluj

Cine suntem?

IAA YP Cluj este singura filiala IAA YP Romania din afara Bucureștiului.

IAA YP Cluj la Game of Tribes 2016

IAA YP Cluj la Game of Tribes 2016

IAA Young Professionals este un program al IAA (International Advertising Association) ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului și comunicării.

În întreaga lume există peste 1000 de membri IAA Young Professionals.

Viziune și strategie: Promovare – Motivare – Dezvoltare – Relaționare

Ne propunem să formăm și să susținem o rețea dinamică și puternică de tineri profesioniști în marketing și comunicare prin:

§  promovarea beneficiilor industriei

§  motivarea schimbului permanent de idei

§  dezvoltarea unei baze solide de cunoştinţe

§  crearea unei reţele dinamice şi puternice de comunicare

Proiectele noastre

Marketing Tribe

Game of Tribes

Marketing după Perdea

CompetițIAA

Vrei să ni te alături? Urmărește secțiunea Vocea Tribului pe Marketing Tribe să afli când avem următorul eveniment de recrutări.

Despre Marketing Tribe

Prin proiectul Marketing Tribe urmărim să facilităm conexiunea dintre cei trei piloni necesari realizării unei campanii sau a unui eveniment: specialiștii de marketing și comunicare din companii,  agențiile de publicitate și furnizorii de servicii. Platforma Marketing Tribe este sursa unde specialiștii MarCom pot găsi noi colaboratori pentru proiectele companiei pe care o reprezintă, la doar două click-uri distanță, și, în același timp, locul unde agențiile și furnizorii din Cluj își pot promova produsele și serviciile.

De asemenea, prin secțiunea “Vocea Tribului” de pe platforma Marketing Tribe, ne propunem să aducem în atenția publicului MarCom clujean ultimele tendințe și noutăți din industrie, de la nivel global, național și, mai ales, local.

De ce “tribul”?

Kotler vorbește despre “grupuri mici şi influente”, Seth Godin mizează pe triburi, iar noi, IAA Young Professionals Cluj, credem că marketingul 3.0 e generat de triburi. De aceea, prin Marketing Tribe, lansăm o invitație adresată celor care sunt gata să se asocieze în “triburi” pentru a seta noi tendințe în MarCom. Ne dorim să schimbăm modul în care produsele sau serviciile “vorbesc” consumatorilor înainte de a-și produce efectele.

Vrei să intri în trib? Completează formularul!


'