Avem motiv de mândrie!

Colegul nostru Călin Biriș, fost președinte IAA YP Cluj, este nominalizat în acest an pentru unul din cele 10 titluri T.O.Y.P. (Ten Outstanding Young Persons).

T.O.Y.P.  este un proiect marca JCI (Junior Chamber International) care are ca scop recunoașterea meritelor tinerilor excepționali din România și străinătate.

Tinerii nominalizați pentru TOYP sunt selectați pe baza rezultatelor profesionale și a implicării în viața comunității.

Numele lui Călin se leagă, printre altele, de „Crocodilu” de la Trilulilu, platforma Zonga, IAA YP Cluj și Loopa Marcom.

Activitatea sa este asociată în diverse proiecte și evenimente precum: Online Negru pe Alb, Online Mastery, Business Days, Start-up Weekend, TeCOMM, Restart în educație, AIESEC România și multe altele.  Îi puteți citi scurta biografie aici, pe blogul lui.

Pentru nominalizarea în cadrul T.O.Y.P. Călin se distinge nu doar pe latura de business ci și pe cea de educație, formare și voluntariat.

El ajutat la dezvoltarea a peste 2.000 de tineri specialiști marketing și antreprenori prin crearea și coordonarea proiectelor în cadrul ONG-urilor. A activat, de asemenea, ca trainer voluntar și a creat zeci de proiecte online și offline care au scopul să ajute tinerii să se dezvolte personal și profesional.

Activitatea de educație se regăsește în cursurile sale de marketing online ce a ajuns la sute de mii de persoane, pe lângă dezvoltarea în mod direct a peste 600 de cursanți la training-urile intensive.

Pentru că e un adevărat „outstanding person” îl susținem pe Călin în cursa pentru nominalizarea T.O.Y.P.

Iată convingerea lui Călin în citatul de mai jos:

Crezul meu este că toată viața mea voi învăța și voi ajuta pe alții să fie mai buni. Doresc să dezvolt lideri care schimbă în bine comunitățile în care trăiesc prin puterea exempluluiambiție și viziune.

Află aici mai multe despre  programul T.O.Y.P.


0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

'