CompetițIAA m-a ajutat să observ cât de importantă este cercetarea pentru a satisface doleanțele unui potențial client, elaborarea detaliată a briefului, insight-urile companiei client și în cele din urmă clientul în sine, respectiv deschiderea sa înspre o colaborare eficientă și avantajoasă.

Mi-a plăcut mult faptul că Accesa și-a deschis porțile pentru mine și echipa mea, iar astfel am putut descoperii elementele cele mai importante pe care se axează și anume valorile pe care le promovează atât extern cât și intern. La urma urmei cea mai importantă resursă a unei companii sunt oamenii din interiorul ei. Chiar dacă era o competiție, Accesa a colaborat atât cât a fost necesar și cât mai corect cu fiecare echipă în parte în așa măsură încât să livreze cel mai bun serviciu, iar acest lucru a fost de bun auguur în ideea în care nu s-a mers pe sistemul “i-a brieful și descurcă-te”.

Un alt element important pe care s-a pus accent și a adus plus valoare au fost trainingurile realizate de IAA pentru a-ți realiza și prezenta produsul cât mai avantajos posibil. E de apreciat implicarea și dorința echipei IAA de a realiza cât mai profesionist un astfel de proiect. Au oferit mai mult decât m-am așteptat.

Experiența pe care am avut-o în acest proiect m-a ajutat să văd mult mai clar despre ce este vorba atunci când îți oferi serviciile unei companii. Este un joc pe care e imperios necesar să îl joci serios și cu implicare maximă. Acest proiect m-a ajutat să mă ancorez în realitate, mai exact m-a pus în situația în care am putut să văd ce pot eu să fac cu resursele pe care le am în așa măsură încât să livrez ceva valoros. Toți suntem creativi însă apare întrebarea cât de realistă este creativitatea cu resursele pe care le deții în momentul prezent?. Eu mi-am răspuns la această întrebare cercetând și acționând.

Aș fi un ipocrit dacă aș spune că nu au existat momente în care să îmi spun că mai bine aș renunța că oricum sunt alte echipe mult mai bune ca echipa mea. Notarea ideilor și a procesul de lucru pe hârtie m-a ajutat să nu mai maximizez sau minimizez informația din minte. Orice situație din minte se măsoară în sentimente și imaginație însă pe hârtie logica își spune cuvântul.

Per total proiectul elaborat de către IAA a fost un succes din perspectiva mea, m-am bucurat foarte mult că am câștigat și am avut ocazia reală de a observa că singurul lucru care m-ar putea opri să ajung unde vreau aș fi doar eu.

 

Adrian Șuteu

Participant CompetițIAA 2016


0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

'